Kaip papuošti namus Naujiesiems 2021 metams?

2020 12 29

2021 m. Jaučiui nepatinka ryškios spalvos, todėl atkreipkite dėmesį į juodą, metalinę, baltą, rudą, žalią ir mėlyną spalvas. Reikėtų vengti raudonos spalvos. Jos gausa kelia įniršį ir agresiją. Šventinį stalą papuoškite iškilmingai: rinkitės baltas staltieses, sidabrines žvakides ir indus su metaliniu apvadu. Šie atspalviai padės pritraukti finansinę gerovę ir sukurti stebuklingą šventės atmosferą.

Pirmenybė turėtų būti teikiama ekologijai, todėl rinkitės natūralius audinius, šviežias gėles, vaisius ir daržoves. Tai gali būti džiovintų gėlių girliandos, eglių šakų vainikai. Naujųjų metų proga ant grindų galima pastatyti vazonus su gėlėmis. Kuo daugiau natūralių medžiagų interjere, tuo daugiau pelnysite naujojo globėjo palankumo. Taip pat labai tiks rankų darbo dekoracijos.

Jautis, kaip ir Žiurkė, vertina komfortą ir funkcionalumą, todėl svarbu sukurti jaukią atmosferą, kurioje kiekvienas šeimos narys jaustų rūpestį ir dėmesį. Kad namuose sukurtumėte šventinę nuotaiką ir jaukumą, naudokite žvakes, kurios padės į gyvenimą pritraukti teigiamų pokyčių.

Pagrindine šventės puošmena, be abejo, išlieka eglė. Ją reikia papuošti taip, kad ji į namus pritrauktų gerovę ir klestėjimą. Vis dar aktualūs šviesūs atspalviai, todėl naudokite metalinius, sidabrinius, baltus burbulus, girliandas ir blizgučius. Privalomas atributas bus jaučio figūrėlė. Prie figūrėlės reikia padėti skanėstų: šviežių vaisių ir daržovių, žolelių ir grūdų. Taip pritrauksite materialinę gerovę ir apsisaugosite nuo finansų nutekėjimo. Metalinio jaučio metais nebus sunku pritraukti sėkmės, jei vengsite konfliktų ir kovosite su bloga nuotaika. Metų globėjo dėmesį bus lengviau pritraukti, jei nusiteiksite rimtai ir po švenčių kibsite į darbus. Tiems, kurie nebijo darbo, Jautis visada ateis į pagalbą.

Parengė Aldona Kazlauskienė, viešosios bibliotekos vyresn. bibliotekininkė

Parengta pagal
https://www.zinoti.lt/idomybes/naujieji-2021-m-kaip-papuosti-namus-kad-pritrauktumete-gerove/

\
puošti namai3