Baltosios Žiurkės metai

2019 12 23

Kinų kalendorinio ciklo pradžia laikomi Žiurkės metai. Kaip tik 2020-aisiais ir prasidės naujas 12 metų ciklas. 2020 metų elementas yra metalas, o spalva – balta. Metalas yra patvari medžiaga, įkūnijanti atkaklumą, kovą, jėgą, ryžtą. Tokiai Žiurkei būdinga kova už teisingumą ir nepalaužiamas charakteris. Balta spalva simbolizuoja grynumą, išmintį, nuoširdumą, gerus ketinimus ir tobulumą. Metų simbolis padės tiems, kurie tikslų siekia sąžiningais būdais, saugo aplinkinį pasaulį ir gerbia žmones. Tų, kas nesąžiningai bando pasiekti savo tikslus, laukia nesėkmės ir nusivylimai.

Jei norite pelnyti Žiurkės malonę, intensyviausias šventimas turėtų būti 23-1 valandą, kuomet žiurkės ieško maisto.2020 metų valdovė tikrai nesupyks, jei namuose paslėpsite šiek tiek maisto, – žinoma, be jokių pelėkautų! Metų šeimininkė, Žiurkė, tikrai apsidžiaugs, jei ant vaišių stalo patieksite sūrių rinkinį. Taip pat paruoškite vaisių bei daržovių užkandžių.

Žiurkė yra labai landi ir mėgstanti apkalbas. Žiurkė tikrai nesupyks, jei Naujuosius metus švęsite didelėje kompanijoje, kurioje apkalbėsite kitus ir pasidalinsite naujausiais gandais. Vis dėlto, rinktis jums – jei ateinančiais metais norite ramybės, verčiau Naujuosius metus sutikite su šeimos nariais ar su bičiuliais, kuriais pasitikite labiausiai.

Mūsų šalyje įprotis per Naujuosius metus teikti dovanas jau nėra labai populiarus, tačiau tuomet, jei norėsite nudžiuginti savo artimuosius, tam puikiai tiks įvairios smulkmenos, ant kurių pavaizduota metų valdovė.

Tikima, kad triukšmingas Naujųjų metų šventimas padeda išvaikyti piktąsias dvasias, tačiau pernelyg didelis triukšmas gali išgąsdinti ir 2020 metų šeimininkę. Svarbiausia, kad Naujųjų metų šventimas tęstųsi bent iki 1 valandos nakties – juk niekada negalima žinoti, kada pasirodys Žiurkė!

Žiurkės spalvos – mėlyna, auksinė ir žalia, todėl tikrai nesuklysite, jei nuspręsite pasirinkti šių spalvų drabužius ir aksesuarus. Metalo Žiurkė labai vertina subtilumą, tačiau jai patinka ir originalūs daiktai, todėl papuošalams vertėtų skirti didžiausią dėmesį.

2020 metais nevalia būti pasyviam, būtinas aktyvumas visose gyvenimo srityse. Reikia nuolat galvoti, kaip ištraukti sūrį iš pelėkautų dar iki tol, ko jie užsisklęs.
Jei vadovausitės šiais patarimais, galite net neabejoti, kad pavyks pelnyti Metalo Žiurkės pasitikėjimą ir ateinantys 2020-ieji metai bus tikrai sėkmingi ir daug žadantys.

Astrologai prognozuoja, kad 2020-ieji bus tinkamiausias laikas vedyboms ir vaikų gimimui, o baltas pelės kailiukas „padengs “savo švara visas abejones ir nesėkmes.

Parengė Aldona KAZLAUSKIENĖ,
Zarasų viešosios bibliotekos vyresn. bibliotekininkė

Parengta pagal :Read more: https://sputniknews.lt/society/20191105/10593053/Nauji-2020-ieji-ko-tiketis-is-Baltosios-ziurkes-metu.html
https://horoskopai.patarimupasaulis.lt/kiti-horoskopai/579-kaip-sutikti-2020-metus