Ateinu su šaukštu – kepam, verdam, konservuojam

2017 07 18

Skaitytojų aptarnavimo skyriaus Mokslo šakų fonde parengta literatūros paroda, skirta maisto gaminimui.
Tai ne tik skanios idėjos skrandžiui, bet išsamūs ir įdomūs patarimai – maisto bei mitybos tematika.
Nebūna taip, kad vasaros nebūna. Net jei lauke oras tik pradeda vasarėti, tai paroda kviečia pasinerti į ryškius, įvairiaspalvius vasaros kvapus. Čia rasite uogų pyragų, salotų, padažų, sriubų, mėsos, žuvies receptų, patarimų kaip greitai pagaminti pusryčius ir vakarienę.
Karščiausia rudens tema – konservavimas. Skaniai ir netikėtai pasigaminsite atsargų žiemai.

Paroda veiks iki rugsėjo mėnesio.

Parengė Skaitytojų aptarnavimo skyriaus vyresnioji bibliotekininkė Lidija Kiseliova