Ant grotelių : mėsos, žuvų, daržovių patiekalai, desertai

2021 05 27

Raichlen, Steven
Ant grotelių : mėsos, žuvų, daržovių patiekalai, desertai / Steven Raichlen ; iš anglų kalbos vertė Viktorija Uzėlaitė. - Vilnius : Alma littera, 2021 (Vilnius : UAB Standart impressa). - 496, [1] p. : iliustr.

Tikras džiaugsmas kieme užsikurti kepsninę ir seilę varvinantiems draugams ar šeimai patiekti įspūdingai atrodantį, dūmais kvepiantį, nepakartojamo skonio kepsnį. Knygoje „Ant grotelių. Mėsos, žuvų, daržovių patiekalai, desertai“ susipažinsite su kepsninėmis ir jų priedais, sužinosite, nuo ko pradėti ir kad kepsninė puikiai tinka ir desertams, o grilio vilkai joje atras originalių receptų iš viso pasaulio.

Knygą rasite arba galėsite rezervuoti Skaitytojų aptarnavimo skyriaus Mokslo šakų literatūros fonde.

000000000001112658 6061d65ccad98 asset pegasas ant groteliu