Broliai Kalėdos: kalėdinė istorija

2021 01 04

Papi, Giacomo (1968–)
Broliai Kalėdos: kalėdinė istorija / Giacomo Papi ; iš italų kalbos vertė Lina Tilindytė. - Vilnius : Alma littera, 2020 (Gargždai : ScandBook). - 253, [2] p. ; 22 cm. - Orig. antr.: I fratelli Kristmas.

Italų autoriaus Giacomo Papi knyga „Broliai Kalėdos“ – šiuolaikinė kalėdinė pasaka, kuri patiks ir vaikams, ir suaugusiems. Nuotykių kupinas siužetas, magiškos būtybės ir tikrosiomis vertybėmis spinduliuojanti istorija jaukiai sušildys tamsius žiemos vakarus.
Kalėdų išvakarės. Viso pasaulio vaikučiai palaimingai miega savo lovelėse ir laukia dovanėlių. Kalėdų senelio kaimelyje darbai virte verda. Rogės dekoruotos, elniai pakinkyti, dovanos suvynios ir saugiai sudėtos į į stebuklingą maišą. Tobula! Jei ne viena smulkmena… Niklas Kalėda, kurį visi pažįsta kaip Kalėdų Senelį, pakirstas gripo ir nesikelia iš lovos. Jis toks silpnas, kad tikrai neatlaikytų šaltos ilgos nakties.
Atrodo pasaulį ištiko katastrofa ir Kalėdos sužlugdytos! Tačiau Niklas pakiša mintį susisiekti su jo penkiasdešimt metų nematytu broliu Lučianu ir paprašyti pagalbos! Tuo tarpu nykštukas ištęs laiką, kad Lučianas suspėtų išdalinti visas dovanėles!
Knygą rasite arba galite rezervuoti Vaikų literatūros skyriaus Paauglių literatūros abonemente.

broliai kaledos