Mielas Liūdesy

2020 11 19

Mielas Liūdesy : jaunimo rašytojai ir paaugliai apie tamsiąją meilės pusę / sudarė Heather Demetrios ; iš anglų kalbos vertė Vida Bėkštienė. - Vilnius : Gelmės, 2020 (Vilnius : Petro ofsetas). - 207, [1] p. ; 21 cm. - (Paribio istorijos).

Tai knyga, skirta jaunimui, jau patyrusiam pirmuosius skaudžius meilės išgyvenimus. Populiarūs jaunimo rašytojai Heather Demetrios, Adi Alsaid, Amy Ewing, Gayle Forman, Jasmine Warga ir kiti, susivienijo tam, kad padėtų viso pasaulio paaugliams susivokti savo jausmuose ir išgyventi pirmosios meilės sukeltą skausmą.
Juk mes visi jau tai darėme: liūdnos dainos; sms žinutės, kurių nebesiųsime; nuotraukos, kurias ištrinsime iš socialinių tinklų. Meilės istorija baigėsi ir atrodo, kad mūsų siela niekada nebeatsigaus. Nors ne visi tiksliai žino, kas yra meilė, tačiau visi patyrėme, kaip jaučiasi sudaužyta širdis ir kur tiksliai ji skauda.
Dauguma iš mūsų tampa ekspertais, kai reikia patarti kaip išgyventi meilės ligą. Juk patys tai patyrėme, patys ieškojome įkvėpimo toliau gyventi, ieškojome savyje jėgų ir ėjome į priekį. Meilės širdgėlą įmanoma įveikti! Tačiau paaugliai ne visada tuo tiki.

Knygą rasite ar galėsite rezervuoti Vaikų literatūros skyriuje.

mielas liudesy jaunimo rasytojai ir paaugliai apie