Imuninės sistemos stiprinimo planas

2020 11 16

Blum, Susan S.
Imuninės sistemos stiprinimo planas : 4 žingsnių autoimuninių ligų gydymo programa / Susan S. Blum su Michele Bender ; iš anglų kalbos vertė Birutė Tumienė. - Vilnius : Briedis, 2020 (Vilnius : Petro ofsetas). - 461, [1] p. : iliustr.

Daktarės Susan S. Blum knyga „Imuninės sistemos stiprinimo planas: 4 žingsnių autoimuninių ligų gydymo programa“ kaip niekada aktuali šiomis dienomis. Autorė teigia, kad autoimuninės ligos yra virtusios epidemija ir dalijasi programa, kuri daugeliui pacientų padeda išlaikyti sveikatą.
Autoimuninių ligų epidemija kilo dėl mūsų neteisingos mitybos, aplinkoje atsirandančių cheminių medžiagų, sunkiųjų metalų, antibiotikų poveikio ir precendento neturinčio milžiniško nuolatinio streso. Dėl to milijonai žmonių kenčia nuo tokių autoimuninių ligų, kaip Greivso liga, reumatoidinis artritas, Krono liga, celiakija, vilkligė ir kitos.
Imuninės sistemos atkūrimo plane daktarė Susan S. Blum dalijasi keturių žingsnių programa, kurią ji naudojo stiprindama savo sunkią imuninę būklę, o vėliau padėjo daugybei pacientų palengvinti simptomus, pagerinti imuninę sistemą bei užkirsti kelią būsimoms ligoms.

Knygą galite rasti bibliotekos III a. Mokslo šakų literatūros fonde.

imunines sistemos stiprinimo planas 4 zingsniu autoimuniniu xbig