Pamilk savo kūną

2019 10 16

Taylor, Sonya Renee

Pamilk savo kūną : (ir visus jo pokyčius!) : svarbiausias merginų brendimo vadovas / Sonya Renee Taylor ; įžangos autorė Bianca I. Laureano ; iliustravo Cait Brennan ; iš anglų kalbos vertė Karina Juodelytė-Moliboga. - Vilnius : „Baltų lankų“ leidyba, [2019] (Spausd. Lenkijoje). - XIII, 143, [1] p.

Sonya Renee Taylor atsakys į visus tave dominančius klausimus apie mėnesines, liemenėles, šen bei ten pradedančius dygti plaukelius. Ji netgi patars, ką valgyti. Be to, kartu su knygos autore išmoksi saugiai naršyti internete, geriau suprasti savo jausmus ir bendrauti su aplinkiniais.

Knygoje „Pamilk savo kūną“ sužinosi tokius svarbus dalykus, kaip:
● Kas yra brendimas ir kaip žinoti, ar jis jau tikrai prasidėjo?
● Kaip rūpintis kūnu jam keičiantis?
● Kokių pokyčių tikėtis - apie sveikatą, gerą savijautą, emocijas ir privatumą.

Įsivaizduok, kad ši knyga – geriausia tavo draugė, linkinti tau tik gero. Ji kiekvienoje neraminančioje situacijoje ras paguodos žodį ir protingą patarimą. Ji padės pamilti savo kūną ir kurti pasaulį, kur visi turi tai, ko reikia, kad gyventų geriausią gyvenimą.
„Pamilk savo kūną“ – visiškai kitokia knyga apie gana sudėtingą asmenybės formavimosi laikotarpį. Ji pagrįsta naujausiais medicininiais tyrimais. Ją perskaičiusios merginos ne tik sužinos apie tai, kas vyksta jų viduje ir išorėje, bet ir įgys pasitikėjimo savimi ir taps tikromis savo kūno ekspertėmis!

Knygą rasite arba galite rezervuoti Vaikų literatūros skyriuje.